Dresden Hall Quilt BOM - Deborah Dorward

Op voorraad

25,00
Prijsverlagingen


Beschikbare levermethoden: Verzendkosten Internationaal, Verzend- en administrative kosten NL (Brievenbuspakje), Verzendkosten EUR1 Landen, Verzendkosten EUR2 Landen, Verzend- en administrative kosten Pakket NL, Ophalen in de winkel, Verzendkosten naar België en Duitsland

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

Stitchers Inn organiseert de B.O.M. (Blok van de maand) Dresden Hall Quilt BOM van Deborah Dorward.

Heb je interesse om deze B.O.M. te volgen? Je ontvangt iedere maand (4 maanden) de stoffen om deze prachtige quilt te maken. Stoffen uit verschillende collecties in dezelfde stijl/kleur zoals de stoffen die in de quilt zijn gebruikt. We kunnen altijd in overleg je eigen gewenste kleuren in de quilt verwerken.

Afmetingen van de quilt: 204 x 204cm (76½"x 76½")

Levering: Doorlopend project. Stap in wanneer je wilt.

Kosten: 85 euro per maand.

Het inschrijfgeld voor deze BOM bedraagt 25 euro die worden berekend in de laatste maand. Het is niet mogelijk gedurende de loop van het programma te annuleren en/of geld terug te krijgen.

Om deze quilt te kunnen maken, moet het boek "Stitches of Time" van Deborah Dorward apart besteld worden. De prijs van het boek is €32. 

Eventueel is er een mallenset die behoort bij de quilt. Deze set bestaat uit: 4 plastic malletjes (1/4″ naadtoeslag). Ze zijn geschikt voor machinale en handquilting. En één pak papieren malletjes (500 stuks) voor English Paper Piecing (EPP). De prijs van de mallenset is €54.

Accessoires

Product Opmerking Status Prijs
Malletjes - Dresden Hall - Deborah Dorward Malletjes - Dresden Hall - Deborah Dorward
€ 54,00
Stitches of Time - Deborah Dorward Stitches of Time - Deborah Dorward
€ 32,00
Accessoiregegevens weergeven

Klanten die dit product kochten, kochten ook


Blader door deze categorie: Dresden Hall Quilt BOM - Deborah Dorward